Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Så sagt och gjort. Kanske vi ses i mässminglet i så fall Lovar återkomma med en sammanfattning
Lägg potatisskivorna på en plåt, pensla med olja och krydda med salt och vitpeppar. Gör en skåra i kycklingfiléen och lägg i två aprikoseroch färsk timjan, vira två skinkskivor om varje kycklingfilé
Det blir med pajdeg än vad som behövs, men kavla ut degen och skär i rutor. Lägg aprikoserna i formen som är klädd med pajdegen, fördela fyllningen över
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Nu är det inte långt till december och då är det saffran som gäller, denna himmelska krydda, så medan gratängen gosade till sig i ugnen svängde jag ihop en sats lågkolhydratsaffransbullar (kan också göras till lussekatter)
Så var det lördag igen, då brukar jag dela med mig av ett recept på något litet söttoch gott. Vi bjöds på goda tilltugg, fröknäcke med en chèvreröra och tapenade smakade väldigt gott ihop med mitt val av dryck, ett glas rödbetssaft med bubbelvatten, hallon och blåbär
Lägg i en kastrull och täck med vatten. Täck vattenytan med plastfolie så att päronen inte blir bruna. Blanda väl ihop fetaost, färskost, crème fraiche, honung och basilikablad i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.