Rör ner balsamvinäger och lite av grädden, rör slät & tillsätt sedan resten av grädden samt tabasco. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) SenapSöt/Stark
Starkoch mör skinkstekKvällen före. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningen till och från hockeyn så jag får hålla mig inne resten av kvällen
Stark kyckling i tomatsås med zucchinipasta och basilkasås. När jag kom hem hade mannen min lagat mat och hällt upp ett glas vin till mig, han vet vad jag vill ha
Men gillar ni sån där hetta som svider ända upp i bihålorna, som sticker i näsan och som gör så att ögonen tåras lite grann, då är dunderstarksenap förmodligen något för er
Så sagt och gjort. Marsipanen och vaniljkrämen köpte jag färdig. Imorgon tänkte jag besöka matmässan "Passion för mat" som slår upp dörrarna och har öppet hela helgen på Eriksberg i Göteborg
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.