4 4 ägg Vinägrett 1 silverlök 1 kruka dill 1 burk handskalade räkor i lake (à 460 g) 150 g smör 2 tsk vitvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt svartpeppar Röding och sallad 2 hjärtsalladshuvuden ca 600 g fjällrödingfilé 1 msk olja Till servering kokt färskpotatis Lägg till i inköpslistan
Om ni än inte planerat vad ni ska servera så kanske jag kan hjälpa med denna vackra och goda sallad. Servera som en rätt på buffén, som huvudrätt eller minska på ingredienserna och servera som vacker förrätt
Häll sedan ner de stekta grönsakerna över räkornaoch rör om väl. Under tiden finhackar du räkorna. Bläckfisk är lite speciellt och det är inte riktigt alla som gillar det
Hemma hos oss brukar vi ofta ha lite olika sorters skaldjur i frysen och den här gången hade vi tigerräkorochbläckfiskringar så då använde jag mig av det i pastan
Fond10 dl fiskfond (från flaska utspädd enligt anvisning på flaskan) 2 dl vitt vin 2 stjärnanis 2 tsk fänkålsfrö 2 röda chilifrukter, torkad och riven i bitar utan stjälk och kärnor 2 skiva färsk ingefära. 1Paellagrund2 dl olivolja 4 röda chilifrukter, torkade och riven i bitar utan stjälk och kärnor 4 klyfta vitlök, tunt skivade 8 wannameiräkor, råa 8 havskräfta, i lag 16 blåmusslor 200 g bläckfisk, kokad i bitar 400 g ris (rundkorningt så som bomba, avorio eller carnaroli) 2 dl tomatpassata 1,2 l fond 2 förp saffran salt svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.