Riv osten, grovt eller fint spelar ingen roll. Nu är kylen och frysen städade så nu kan det nya året börja med massa goda recept, tillbehören har bättre plats
Det är nämligen inte alltid som bönor, ärtor och linser faller alla i smaken. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Men det gör ingenting, det är bara kul att sitta med de små och kolla… det händer alltid något nytt. Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt
Det här är ingen kul bild, men den är tagen i kasst inomhusljus med mobilkamera. Vispa ihop grädde, gräddfil, ost och örtsalt och häll blandningen över grönsakerna
Häll över grädd- och ansjovisspadsblaningen. Efter en långpromenad håller vi på att förbereder inför kvällens grillning, blir en riktig långgrillning idag, vi hörs sen så får ni se vad det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.