I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad. Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll
6 skiva fläskkarré. Äppelglaze. Blanda chilisås, äppelmos, senapspulver, soja, fond, salt och peppar. Pensla köttet med olja och grilla över glöden, 2 minuter per sida
600 g fläskkarré. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g fläskkarré 1 msk olja 1 msk soja 1 msk hackad färsk timjan 1 msk hackad färsk rosmarin Färskpotatissallad
2 kg Scan fläskkarré i bit benfri. Blanda alla ingredienser i marinaden. Putsa eventuellt köttet. Dela köttet genom att skära ett djupt snitt längs långsidan - men inte ända igenom
Grilla runt om karrén i 6-7 min. 2 kg fläskkarré. Blanda samman torkat chilipulver, chiliflakes, rökt paprikapulver (piemento), ingefära, vitlökssalt och grovmalen svartpeppar
Grillad pluma. Grillade fisk och skaldjursspett med pata negra, romsås. Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Kiwimarinerade kycklingspett med kokossås och avokadosallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.