Skölj och grovhacka grönkålen, skölj och slunga spenaten, skala och flisa vitlöken. Botten blev lite grövre, och den går inte att jämföra med "vanlig" vetemjölspizza, men den blev riktigt god
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost ochsoltorkadetomater
Mixa kikärtor medvitlökoch olivolja till en slät crème. vitlöks klyftor (skalade). Pensla zucchiniskivorna med olja och grilla dem ett par minuter till fin färg
Mosa ihop fetaost med creme fracihe, strimlad tomatoch mozzarella. Barnen håller sig sysselsatta med grannpojken som har en fyrhjuling så jag får lite egentid till att lösa korsord och läsa
Strimla lökenoch stek den i oljan medspenaten. Servera medspenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
) med lufttorkad skinka, soltorkadtomatoch färsk vitkål. Fräs svampskivorna gyllene, peppra och salta med försiktighet (både skinkan ochtomaterna är salta
Strimla lökenoch stek den i oljan medspenaten. Servera medspenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Så vad jag gör är tillsätter kryddor och örter för att lura smaklökarna. Har fått höra det ett antal gånger nu och senast idag av en vän på gymmet, hon tyckte att jag hade för invecklade recept med för många ingredienser
Servera gärna med lite marinerad fårost, soltorkadetomateroch lite rödkålssallad. Idag en liten grillad nötfärbiff smaksatt med spiskummin och koriander
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.