Grekisk lammfärspaj
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 75 g smör
  • 0.75 dl kesella
  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 tsk matfett
  • 500 g lammfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 0.5 st citron
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk timjan
  • 1 st röd spetspaprika
  • salt och peppar
  • 3 st ägg
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 1 dl oliver
  • 150 g fetaost
  • 250 g plommontomater
  • 2 msk basilika
  • 1 tsk olivolja
  • svartpeppar
  • grönsallad
  • paprika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.