Kaneldoftande grekisk lammfärspaj med glutenfritt pajskal.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ma
  • 1 pa
  • 4 1/2 dl mandelmjöl
  • 1/2 dl sesamfrön
  • 2 msk fiberhusk
  • 1/2 krm salt
  • 60 g kallt smör, tärnat
  • 1 ägg
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 500 g lammfärs
  • olivolja och smör till stekning
  • 2 msk tomatpuré
  • 3/4 msk färsk rosmarin, hackad
  • 1 msk färsk timjan, hackad
  • 1 krm kanel
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 röd spetspaprika, halverad och skivad
  • citron, pressad saft
  • salt, svartpeppar
  • 1 dl urkärnade svarta oliver, grovt hackade
  • 3 ägg 1 1/4 dl vispgrädde
  • 1 1/4 dl mjölk, 3%

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.