Skär rödbetorna i klyftor. Rör ner kapris, persilja och citronskal. Tillsätt rödbetorna och vänd runt. Tvätta och koka rödbetorna mjuka, ca 40 min. 4 rödbetor. 1 msk kapris
De gifter sig perfekt med getostkräm smaksatt med lite honung. Rödbetor är oemotståndligt goda. Knaperstek kaprisen i smör tills de blir krispiga och torra
Blanda färsen medrödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche med dijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull. Med färska rödbetor. Lägg dem i kastrullen med kallt vatten och skala dem för hand genom att gnida bort skalet
I. n. l. a. g. d. s. i. m. e. k. p. r. ,. ö. b. t. o. c. h. 1. 4. f. u. 2. 0. 5. 7. A. 3. K. R. S. P. j. ½. Ä. (. %. ). v. ä. L. å. F. V. C. T. -. l l. a t. d l
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.