Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Blanda vinäger, olja, senap, kapris, persilja, salt och peppar i en stor skål
Servera sedan biffarnamed potatis, rödbetor, extra kaprisoch färsk basilika. kapris. Biff á la lindström och potatis var precis vad denna hungriga själv behövde för att överleva kvällen
Riv vitlöken fint, blandamed den mindre mängden salt och äggulor i en hög och smal bunke. Jag gjorde en sallad på ugnstorkade, marinerade cocktailtomater, paprika ochgräslök till
Tillsätt ägg, lök, kaprisoch potatis ochblanda till en smidig färs. Löjtnant Lindström blandade sedan ihop allt till en biffoch gick ut i köket och bad att få den lätt stekt
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gulalökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat medklassisk husmanskost, här i form av en färsbiffmed stekt lökoch en riktigt god fet gräddsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.