Matjessill medbrynt smör, rödbetor, kaprisoch riven pepparrot. Ringla över det brynta smöret medkaprisochrödbetoroch garnera med rödlök och hackad dill
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Samma sak med dagens fördrink… men den kommer bloggas om såklart i samband med duellen. Lägg i rödlöken, kaprisenoch pepparroten och låt allt koka ihop lite
Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull. Med färska rödbetor. Lägg dem i kastrullen med kallt vatten och skala dem för hand genom att gnida bort skalet
Börja med att skala och koka potatisen. Inte klokt vad det är billigt med torsk här. Lägg upp fisken på tallrikar och strö över, bacon, rödbetorochkapris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.