Koka upp grädde smaka av med salt, peppar, (senap) och vitlök. Det är också gott att smaksätta gratängenmed senap eller byta ut svartpeppar mot citronpeppar
Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmed rödspätta och räkor
Servera gärna gratängenmed bacon och en sallad. Mitt första försök blev en smaskig gratäng. Den liknar blomkål i formen med vackert stjärnformade blomanlag
Ha ner i en gratängformoch blanda medblomkål, broccoli och löken. Gratängfyllning. Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner mindre träd av blomkåloch broccoli
Blanda fyst broccoli ochblomkålmed den smaksatta crème fraichen. Det blir många enkla och lättlagade maträtter nu i december, varvat med julinspirerade nyheter och gamla godingar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.