Garnera med några räkoroch dillvippor. Smält matfettet, rör ner mjölet och späd med vätskan. Skölj hastigt av de färska fiskfiléerna, torka sedan försiktigt av dem med hushållspapper
Gratängen är toppad med skalade räkor, släng på dom precis innan servering för ligger dom för länge i ugnen blir som sega och inte alls vidare tuggvänliga
Smaksätt med citronskal, salt och peppar. Vispa samman grädde och mjöl i en kastrull. Börja med såsen. Ta kastrullen från plattan och red av ytterligare med en äggula utrörd i grädde
Kör i båda i denna formen och så i med lite gräslök och lite annat gott. Servera med pressad potatis. såååå vips har ni en enkel och god fiskrätt som smakar ljuvligt
krydda med lite vitpeppar och grillkrydda. Denna ide fick jag från en matsida på fb fast då va det en stjärn pizza och det receptet kommer från bloggen kryddburken --> Stjärnpizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.