Margarin att steka i och till formen. ½ kg köttfärs. ½ kg köttfärs 1-2 pkt bacon 25 cm purjolök 2 st gula lökar Salt Peppar Margarin att steka i och till formen 10 st potatisar 3 dl grädde 200 g riven ost
Ha ner i en gratängformoch blanda med blomkål, broccolioch löken. Gratängfyllning. Koka upp en kastrull med saltat vatten och ha ner mindre träd av blomkål ochbroccoli
Krydda med oregano och svartpeppar. Låt puttra ett tag och blanda i broccolin löken och paprikan. Bryn falukorv och blanda i passerade tomater och chilisås
Tillsammans med fryst broccolioch en äggstanning på ägg, kryddor och kokosmjölk förvandlades det efter en dryg halvtimme i ugnen till en riktigt god och mättande låda, som är minst lika god kall som varm
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.