Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Ja men ni hör ju själva, det är bara fördelar med att sörpla i sej grönkålssoppa. Vill du hellre göra soppan på frusen grönkål så går det alldeles utmärk det också, du hittar ett gammalt recept på en sådan variant av grönkålssoppa här
vi gillar grönkålssoppa här hemma rikt på klorofyll och vitaminer. Grönkål är för många förknippat med en grönsak som man bara garnerar julskinkan lite med
Vilken lyx tänker jag, att mitt i staden kunna gå ut och skörda sin egen grönkål i decembersolen. Men det är verkligen inte omöjligt för fler människor att börja odla i staden
Smaka av med salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g hackad fryst grönkål 4 ägg 9 dl vatten 2 tärningar grönsaksbuljong 2 msk vetemjöl 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 dl hackad färsk gräslök ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 160 g grovt brödBörja med att koka äggen ca 7 min. 1Servera med ägghalvor, bröd och resten av crème fraichen
Perfekt när det vankas date med tvättmaskinen och det dessutom står soppa på menyn. Vi lyckades pimpa fotot så nu ser det mest ut som att solen går upp i vår grönkålssoppa
Serve immediately. In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. In a large skillet over medium heat melt 2 Tablespoons butter. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided. 2 medium zucchini, sliced
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.