Grönkålssallad med parmesandressning och tranbär
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 70 g naturella macadamianötter
  • 11 dl majonnäs
  • 11,5 msk dijonsenap
  • 11,5 msk äppelcider vinäger
  • 10,5 msk ljus soja
  • 11 stor vitlöksklyfta
  • 12 dl finriven parmesan
  • 1250 g grönkål
  • 11 dl torkade tranbär
  • 170 g naturella macadamianötter 1 dl majonnäs 1,5 msk dijonsenap 1,5 msk äppelcider vinäger 0,5 msk ljus soja 1 stor vitlöksklyfta 2 dl finriven parmesan 250 g grönkål 1 dl torkade tranbärSätt ugnen på 200 grader. Lägg nötterna på en plåt och rosta i 5-8 minuter så de blir gyllene. Ta fram en salladskål. Rör ihop majonnäs, dijonsenap, vinäger och soja i skålen. Pressa i vitlöken och tillsätt parmesan. Rör om. Riv ner små blad av grönkål, allt utom stjälkarna. Blanda ihop grönkålen med dressingen med rena händer så allt blandas väl. Hacka nötterna och strö över grönkålssalladen. Toppa med tranbären och servera!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.