Blanda grönkål, lök, quinoa, broccoli, sötpotatis, fetaost, och de rostade hasselnötterna. När quinoan är klar, dela broccolin i små buketter/ mindre bitar som du kan lägga ner tillsammans med quinoan så mjuknar den något av ångan
Hacka nötterna och strö över grönkålssalladen. Toppa medtranbären och servera. Blanda ihop grönkålen med dressingen med rena händer så allt blandas väl
Det går fint att byta ut pumpakärnorna mot pekannötter. Generella tips för läckra grönkålssallader. Massera alltid in olivolja och salt i grönkålen innan du blandar den med dressing
) Tillsätt olja, honung, pumpakärnor, tranbär, linfrön samt det mesta av mjölet. 1½ dl grovt hackade pumpakärnor. 1½ dl grovt hackade tranbär. 6 dl dinkelmjöl med fullkorn. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper och låt dem jäsa under duk ca 30 minuter. 1½ dl grovt hackade pumpakärnor. 1½ dl grovt hackade tranbär. 6 dl dinkelmjöl med fullkorn
ekologisk pumpa har vi hittat hos lemuria på nybrogatanliksom den ekologiska ingefäranhittade ingen ekologisk jalapenota ur kärnorna, lite pilligt men värt besväret, skölj av demfräs pumpa kött och färsk ingefära, häll på vatten, låt koka mjuka,mixa, smaka av med grönsaksbuljong, creme fraiche, jalapeno och saltvärldens bästa grönaksbuljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.