1200 g
grönkål 2 äpple, t ex Ingrid Marie el. Cox orange 20 valnötter
1 Dressing:1
tsk dijonsenap 1 tsk honung, flytande 1 msk vitvinsvinäger 3 msk olivolja 0,25 tsk salt svartpepparVispa ihop dijonsenap, honung, vinäger och olja. Tillsätt salt, peppar och smaka ev. av med mer honung. Skölj, repa och finhacka grönkål. Blanda med dressingen. Tärna äpplen och blanda ner i salladen. Toppa med valnötter.
Ringla över olja och krydda med salt och peppar. Lägg potatisarna på en plåt med bakplåtspapper. Tvätta potatisen och dela stora potatisar i mindre bitar
4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Fyll formen med kolasmeten låt den stelna innan du skär den i bitar. och silade bort så mycket frö jag kunde men lite blev kvar jag hade nog en för grovmaskig sil
Gnid in spjället med salt och peppar. Lägg spjället i en ugnssäker form med bendidan uppåt. Värm vinbärsgelén i en kastrull ihop med övriga ingredienser till glazen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.