Grönkålssallad med äpple och valnötter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 200 g grönkål
  • 12 äpple, t ex Ingrid Marie el. Cox orange
  • 120 valnötter
  • 11 tsk dijonsenap
  • 11 tsk honung, flytande
  • 11 msk vitvinsvinäger
  • 13 msk olivolja
  • 10,25 tsk salt
  • 1 svartpeppar
  • 1200 g grönkål 2 äpple, t ex Ingrid Marie el. Cox orange 20 valnötter
  • 1 Dressing:1 tsk dijonsenap 1 tsk honung, flytande 1 msk vitvinsvinäger 3 msk olivolja 0,25 tsk salt svartpepparVispa ihop dijonsenap, honung, vinäger och olja. Tillsätt salt, peppar och smaka ev. av med mer honung. Skölj, repa och finhacka grönkål. Blanda med dressingen. Tärna äpplen och blanda ner i salladen. Toppa med valnötter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.