Igår bakade jag den medfetaostoch rödlök. Den bara finns där och är medgörlig, söt och läcker. Det jag älskar med sötpotatisen är att den blir god hur man än behandlar den
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt. Ta ut den rostade sötpotatisen och smula över fetaostoch grovhackad persilja
Pensla snittytorna och skalet med oljan. Borsta och tvätta potatisarna väl. Salta och peppra. 3 sötpotatisar, medelstora. 1salt och peppar. 1150 g fetaost. 1Toppa potatisen med smulad fetaostoch oliverna. 1Garnera med örterna och ringla över jungfruoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.