Häll Milda flytande margarin i en gryta, ställ in plattan på medelvärme. Smaka av med salt och peppar. Tina kålen och låt den rinna av väl i ett durkslag
Tack Pella. Hej du. Idag är vi hemma, barnen och jag. Allt är lite snörvligt och febrigt. Jag vet att killarna har dålig aptit när dom är sjuka, men när jag frågade vad dom ville ha till lunch fick jag ett enhetligt svar
400 g pasta, t ex fusilli ca 250 g grönkål 1 klyfta vitlök 1 dl pinjenötter 2 dl svarta oliver utan kärnor, gärna taggiascheoliver 150 g pecorinoost olivolja salt svartpeppar
Finstrimla purjon och fräs den med grönkålen i smör. Häll såsen över pastan och toppa med nötter. Så här gör du Koka pastan enligt anvisning på paketet
Börja med att rosta valnötterna/pumpakärnorna i en stekpanna tills de får lite färg. Fräs vitlök, lök och grönkål mjuka i oljan, på medelvärme, i ett par minuter
Smula över fetaosten, gräslöken, solroskärnorna. Rödbetor med fetaost & rostade solroskärnor4 portioner600g färska rödbetor200g fetaostca 100g solroskärnoren knippa gräslök, hackadolivolja, salt, pepparRosta solroskärnornamed lite salt i en stekpanna, ställ åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.