Jag har fortfarande min farmors gamla gutjärnspanna på besök här hemma. Jag har så många planer för den - då jag inte har en stekpanna jag kan ställa i ugnen i Milano tänkte jag passa på här
Den här galet goda morotslaxen måste ni bara testa att göra. Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Tack Pella. Hej du. Idag är vi hemma, barnen och jag. Allt är lite snörvligt och febrigt. Jag vet att killarna har dålig aptit när dom är sjuka, men när jag frågade vad dom ville ha till lunch fick jag ett enhetligt svar
400 g pasta, t ex fusilli ca 250 g grönkål 1 klyfta vitlök 1 dl pinjenötter 2 dl svarta oliver utan kärnor, gärna taggiascheoliver 150 g pecorinoost olivolja salt svartpeppar
Har ni hunnit tröttna på julmaten. Kanske behövs en lite ny twist på resterna. Har ni inte ätit grönkål på julbordet så passar det annars toppen att göra det nu i mellandagarna
Sätt på pastavattnet. Tärna löken och fräs den i smöret. Tillsätt grönkålen och pressa i vitlöken. Fräs ihop en stund och tillsätt sedan buljongpulvret och strö över mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.