Med utgångspunkt från detta recept kan du skapa biffar av stor variation. I receptet nedan har jag smaksatt med persilja, gurkmeja och spiskummin men andra versioner som borde funka kan innehålla salvia och tranbär, kebabkrydda och vitlök, soltorkade tomater och oliver
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Det är ett nytt år och jag har lovat mig själv att äta mer grönt och vegetariskt. Jag har haft en välbehövlig paus från mobil/dator nu under ledigheten
Om man utesluter baconet så blir rätten helt vegetariskt. Äntligen. Det här är så skoj ska ni veta. Nu har Fontana äntligen lagt ut röstningen på deras hemsida, så ger er dit bums och klicka på knappen â€Gilla†på det recept ni tycker verkar vara godast
Den fantastiska brysselkålen njuter jag gärna och ofta just nu. God som den är lättkokt med bara lite olivolja, salt och citron på men det finns också massor med andra sätt att servera brysselkål på
Denna gratäng kan man äta som den är med lite sallad om man vill ha vegetariskt, annars passar en bit kyckling eller fläskkött (kotlett/fläsk/bacon) kanon till gratängen
Hej vänner,. Idag blev det en jättegod vego måndag av rester från i julas. Om man vill kan man ju ha den som ett tillbehör, men jag tyckte det var gott som det var
Detta var riktigt gott. Jag fann receptet på Viktväktarnas hemsida och ville testa det. Fotot på rätten såg så lockande och god ut att jag inte kunde låta bli
perfekt, sköter sig nästan själv. 4 pers. 1 stor aubergine. 500 g köttfärs (blanda med 2 msk oxfond , 1 tsk var av timjan ,oregano , rosmarin , salt o peppar )