Blomkålsmos för fiskgratäng. Smaka av med salt och peppar. generöst med hackad dill, färsk eller fryst. Blanda smetana, buljong, broccoli, purjo, dill och citronsaft i en kastrull och småkoka en stund
Jag gillar fiskgratänger då det är lätt att göra och ugnen sköter jobbet själv sen. Nu tänkte jag passa på att tipsa er om en sååå fantastiskt god fiskgratäng
Det här är en gräddig pastarätt med kycklingbacon, broccoli, spenat, basilika, salt och peppar. Kan ju faktiskt klappa mig på axeln med att Joshua ville äta mera av denna och önskade den som rätt om och om igen (lunch, middag, lunch)
Häll över till en ugnssäker form tillsammans med grädde, tomatpuré, tomatkross, kokt pasta ochbroccolibuketter, krydda med salt, peppar, oregano, cayenne och rör om ordentligt i formen
Servera med ris. Häll över grädde och strö på mandelspån. Bryt broccolin i buketter och skiva stjälken. Lägg fisken på grönsakerna och smula över buljongtärningen
Till kycklingfärslimpan serverade jag en gräddig tomatsås, den gör du enkelt såhär. Skivade även upp lite färsk broccolioch några haricot verts, slängde ner i en het panna med olja och smör
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.