Till maten drack vi ett otroligt gottvin som passade alldeles utmärkt till maten. Så himla smidigt med grytor tycker jag, man gör den på fm eller dagen och så får den stå och småputtra hela dagen tills det är dags för servering
Torka av fläskkotletterna och krydda dem med salvia, peppar och salt. matlagningsgrädde. Strö över parmesanost och servera med spenat och pressad potatis
Resultatet blev, utan att överdriva, rent otroligt gott. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapåsnabbmat
Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gottvin
Mattiasoch barnen hade premiär för sommarsimskola ikväll, vi anmälde båda barnen till Härnösims Pingvin-kurs, där de börjar med frisim istället för som i kommunala med bröstsim
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.