Gorgonzolaspäckad fläskfilé med portvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • 75-100 g gorgonzola
  • 1 ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • Margarin till stekning
  •  
  • Portvinssås
  • 2 msk margarin
  • 1 msk finhackad gul lök
  • ½ krm svartpeppar
  • 50 g färska champinjoner
  • 2 msk mjöl
  • 2 ½ dl grönsaksbuljong
  • 1 dl rött portvin
  • 1 msk kinesisk soya
  • ½ tsk salt
  •  
  • Tillbehör
  • 250 g djupfrysta ärtor
  • Ugnsstekt klyftpotatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.