Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
Efter att jag uppdaterat mina kryddor, skåp och kryddlådor så hittade jag min favorit. rosépeppar. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Fläskfilé i god sås. 6 port. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något
Fräs fläskfilen så att den får fin färg. Vänd ner fläskfilen och låt sjuda tills köttet är klart. 700-800 gram putsad fläskfile . 700-800 gram putsad fläskfile
Smält smör i en gryta och fräs löken utan att den får färg. Ikväll är det dax för 4. e deltävlingen av melodifestivalen och jag kommer att titta även ikväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.