Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Potatismoset klickar (eller spritsar om du har tid och lust med det) du ut längs kanterna av formen med hjälp av två skedar, gör gärna lite små toppar här och var så att moset får lite extra färg där när det sedan står i ugnen
Strimla köttet och bryn det i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och strö över persilja. Fräs lök och morötter sakta i en stekpanna med smör, ca 10 minuter
Smaka av med salt. Servera färsspetten med couscoussalladen och yoghurtdressingen. Blanda yoghurt med vatten, finhackad persilja, honung och 1-2 krm chiliflakes
Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Servera gärna omeletten med lite grönsaker. Häromkvällen gjorde jag en enkel omelett till middag. Det är perfekt att göra om man har lite kokt potatis över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.