Degen ska vara mjuk och följsam, inte rinnig, men inte heller för matad. Jag dubblerade satsen och insåg ganska snabbt att mjölkmängden inte fungerade då
Jag tycker du ska rosta mandlarna för det ger så mycket mer smak och chokladen vill du helst smälta för att breda den på kakan men annars behöver du inte använda ugnen/spisen speciellt mycket
Rör sirap, det mjölkfria margarinet, salt och kanel till en pösig massa. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 200 g mjölkfritt margarin. 250 ljus naturligt glutenfri mjölmix (t ex Schärs Mix C eller t ex Lailas gula – jag hade en blandning av dessa). 200 g mjölkfritt margarin
3 dl eller malda glutenfria havregryn (kör i matberedaren). 3,5 syrad produkt du tål (Havregurt eller rapsy tar jag). 3 dl eller malda glutenfria havregryn (kör i matberedaren). 3,5 syrad produkt du tål (Havregurt eller rapsy tar jag)
Riktigt god är den, trots att den inte innehåller varken gluten, grädde, mandel eller nötter. Du kan ta någon annan mjölkfri choklad, ljus eller mörk, neutral eller smaksatt, allt efter tycke och smak
Choklad och havre är favorit-ingredienser vid bakning för det blir så god smak av det, så dessa kakor har alltid varit en storfavorit och det bästa sämsta är att de är godaste direkt från frysen, dvs det är alldeles för enkelt att var onyttig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.