Glutenfria havrefrallor med tranbär
Juliette
Juliette
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 gram jäst (1/2 paket)
  • 4 dl ljummet vatten (ca 30°)
  • 4 1/2 dl havremjöl (går alldeles utmärkt att köra vanliga havregryn i en hushållsassistent tills det blir som ett mjöl, ca 20 sek)
  • 1 1/2 dl bovetemjöl
  • 4 rågade msk psylliumhusk
  • 2 msk linfrön
  • 1 msk solroskärnor/solrosfrön (jag gillar dessa ekologiska)
  • 2-3 msk agave honung
  • 1 tsk salt
  • 2-3 tsk kanel
  • 1 dl tranbär
  • Pumpakärnor och vallmofrön till topping

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.