Men självklart kan vi inte ha det så mysigt utan att lämna något gott till barnen och de snälla barnvakterna, så därför slängde jag ihop de här enkla havrekakorna till dem
Rulla dem som bollar och lägg ut dem ganska glest på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper. Kanske inte den bästa kombination om man ska lyckas med vikten just
Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Blanda till sist i havre ochchokladmed en träslev. Det jag tyckte allra bäst om med kakorna är att de blir så knapriga och håller sig så i kakburken med
Risflingorna kan bytas mot glutenfria havregryn, boveteflingor, hirsflingor eller quinoaflingor, och för att göra pajen laktos- eller veganvänlig använder du en mjölkfri vitchokladoch byter det vanliga smöret mot laktosfritt eller mjölkfritt alternativ
Hacka chokladenoch blanda med lätt smulade kokoschips och mandelspån. Blanda potatismjöl och vaniljsocker och lägg i en plastpåse tillsammans med den skurna rabarbern
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Saftiga och fina saffranslängder med en oemotståndlig fyllning av mandelmassa ochvitchoklad. Smula jästen i en bunke och rör ut den med lite av degspadet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.