Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Jag har bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Jag har ju haft sån tur att jag har fått min farmors gamla hushållsassistent som ju har köttkvarn och korvhorn å allt och det funkar hur bra som helst
) Har flera gånger sagt att hemgjord glass är hundra gånger godare än köpt men nu har jag hittat en storfavorit nämligen Dulce de leche glass med parannötter, kolasås och hasselnötsstänger
Jag har nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sista biten av just den här pajen, slå sig i soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Har ni sett den serien
Det här har jag gjort sedan jag kom hit ↓. Nu har jag vart i sommarstugan i prick fyra dagar. » Tagit den där ljuvliga varma duscharna som känns så renande och avkopplande efter en dag i träningskläder/myskläder/bikini
Men vilket underbart väder vi har haft i veckan, sommaren kom verkligen med besked. Idag har de dock regnat men det känns faktiskt bara skönt att få en mellandag och mysa inne och pyssla med sånt som man har lagt åt sidan när man hellre har velat njuta av det fina vädret
Släng ihop de godaste saffransbollarna på ett kick. Åh va dom är goda och enkla att göra. Många av er kommer säkert känna igen receptet, det är nämligen samma recept som mina mycket omtyckta kokossnöbollar
Ofta när man gör egen glass får man en massa äggvitor över. Då kan man passa på att göra denna thai-inspirerade kokosglass med smak av både lime och citrongräs
Ställ sedan in dem i frysen 1 timme tills pannacottan har satt sig. Pannacotta gjord på kokosgädde. En regnig dag på semestern så ägnade jag större delen av dagen till att göra sushi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.