Helt enkelt ett toppenrecept på smarriga, glutenfria och mjölkfria scones. 90 g (ca 2,5 dl) havregryn (glutenfria om du har celiaki). Related 90 g (ca 2,5 dl) havregryn (glutenfria om du har celiaki)
Supergott glutenfritt bröd med lågt GI. )Sätt ugnen på 200 grader. 2 dl bovetemjöl2 dl kikärtsmjöl5 finrivna morötter2 msk fiberhusk1 dl linfrön1 dl pumpafrön4 dl växtbaserad mjölk1 dl pofiberBlanda allt i en bunke och låt stå och svälla i ca 15 min
*Xantangummi – är ett naturligt framställt förtjockningsmedel och har precis som gluten ”klistriga” egenskaper vilket får ingredienserna i den glutenfria bakningen att hålla ihop
Ja nu ska ni få ett recept på glutenfria supersmarriga kaneldoftande havrefrallor med tranbär. Jag har säkert delat med mig utav det här receptet förut men dessa frallor är verkligen så goda så jag delar gärna med mig utav receptet en gång till
Glutenfria lingon- och havrefrallor (ca 10 st). Glutenfria lingon- och havrefrallor (ca 10 st). Goda och saftiga frallor som går snabbt och smidigt att baka eftersom de klickas ut på plåten och inte behöver jäsa så länge
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.