Glutenfria chokladcupcakes
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g osaltat smör
  • 14 st ägg
  • 13 msk sötrix-flor och 1/2 krm stevia
  • 11 dl crème fraiche
  • 10,5 tsk vaniljpulver
  • 11 dl kokosnötsmjöl
  • 11 dl mandelmjöl
  • 12 tsk bakpulver
  • 14 msk kakao
  • 1100 g osaltat smör, mycket mjukt
  • 10,5 dl kakao
  • 150 g cream cheese
  • 1 Cupcake 150 g osaltat smör 4 st ägg 3 msk sötrix-flor och 1/2 krm stevia 1 dl crème fraiche 0,5 tsk vaniljpulver 1 dl kokosnötsmjöl 1 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 4 msk kakao
  • 1 Chokladtopping 100 g osaltat smör, mycket mjukt 3 msk sötrix-flor och 1/2 krm stevia 0,5 tsk vaniljpulver 0,5 dl kakao 50 g cream cheeseCupcake
  • Smält smöret. Vispa ägg och sötning pösigt. Rör i smör och crème fraiche i äggsmeten. Blanda övriga ingredienser i en bunke och rör sedan ner dem i smeten. Häll smeten i stora muffinsformar, fyll formarna till 3/4. Placera gärna muffinsformarna i en muffinsplåt. Grädda i 175 grader cirka 15 minuter. Låt svalna helt. Chokladtopping
  • Blanda alla ingredienser väl och spritsa eller bred krämen på cupcakesen. Pudra eventuellt över kakao som dekoration.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.