Låt morotsbitar, chili och ingefära få fräsa medi någon minut. Att laga mat är lite som terapi för mig, jag går liksomigenom vad som nyligen hänt i huvudet och tänker över saker medan jag håller på med händerna
Servera lax & sås medris, frästa sugarsnaps och limeklyftor att pressa över fisken. I receptet som jag snodde från ICA skulle man använda skinnfrialaxfiléer men jag använde hel bitmedskinn
Låt potatisen gå i ugnen samtidigtmedfiskentillslaxen är klar. Blanda honung, ingefära, chili och saft från halva limen och pensla fiskenmedblandningen
Nu när solen har tittat fram i påsk passar det bra medlite sommarmat medfärskpotatis. Den här laxen gör sig bäst på grillen, men vi har bara en kolgrill och den får inte använda eftersom jag bor i lägenhet
4 st portionerris. 2 st stjälkar citrongräs. 5 cm ingefära. 1 st röd chili. 5 st vitlöksklyftor. 1 knippe salladslök. 400 kokosmjölk. 3 msk fisksås. 2 st lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.