Krydda medhimalayasalt, svartpeppar och cayennepeppar efter smak. Den här är såklart glutenfri. Spagetti ( glutenfri från semper är godast)Laxfiléer skurna itärningar1 burk kokosmjölkKokosoljaMajsstärkelseFärskingefäraFärsklimeKokaspagettin enl anvisning, jag brukar lägga på ett par minuter. 1 tsk kokosolja i stekpannan, lägg ilaxkuberna, häll ikokosmjölken och majsstärkelse till önskad konsistens , använd en litensil så undviker du klumpar. Riv ca 1 cm ingefära och riv skalet fr 1 lime, obs. 1 burk kokosmjölk. ca 1 cm ingefära. 1 lime
Dotter Josefin och blivande mågen Anders var hemma för att bröllopsplanera, och det blev den här laxentilllunch/middagmed grönska, fågelkvitter och myggsurr som ackompanjemang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.