En god och lättbakad tårta som känns lyxig med blåbär och flädergelé. Den här gjorde jag till pappa när han fyllde år igår med blåbär som vi plockat tillsammans
God morgon. Nu tänkte jag bjuda på det sista receptet från Dantes dop. Det som är lite tråkigt är att jag inte har några bilder från tillverkningen av tårtan, tiden rann iväg och jag får vara glad att det finns bilder på den färdiga tårtan
Misslyckat bak som blev rätt bra ändå Det här med att baka på ett nytt sätt är inte alltid så lätt. Särskilt inte när jag glömmer att blanda i allt jag tänkt mig
Själva tanken med de här plättarna var att skapa smakkombinationer som inte kräver extra sötning. Citronsmaken tillsammans med vanilj och hallonen ger flera aromatiska smaksensationer och jag tycker egentligen inte att det behövs agave till
Vispa äggvitor och strösocker till ett hårt skum och vänd försiktigt ner det rivna citronskalet. Bred ut i en hög och jämn cirkel på en plåt med bakplåtspapper
Här kommer ett till recept ur vår bok Laga glutenfritt. En första version receptet ligger sedan några år här… I boken finns förresten fler olika glutenfria recept på pajdeg till olika sorters pajer
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.