Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Frallorna äter jag till frukost med t. Tillsammans med t. Tänk på det när ni överväger priserna på vissa specialmjöler – de är ofta väldigt dryga, späckade med näring och mättar både mer och längre tid
Så jag vill lämna er med ett smarrigt recept så länge. Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.