Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Det blev tårtbottnar med smak av citron och sen en massa hallon ochvitchoklad. Börja med att förbereda chokladskärvorna genom att smälta den vitachokladen över vattenbad eller försiktigt i micron (försiktigt
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Vispa äggvitornamed sockret och ättikan till ett hårt skum. Lägg på hallonen och den rivna chokladen. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Garnera med färska hallon eller strössel. färgglatt strössel eller färska hallon till garnering. Vispa samman hallonpuré, färskost och florsocker i en bunke, gärna med elvisp
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron ochvitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Värm upp under omrörning och mosa bären med en gaffel till de saftar sig och sockret smält. Tryck ut blandningen över botten i en springform, gärna hjärtformad, med bakplåtspapper i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.