Pressa hallonen genom en sil (tills bara fröna är kvar i silen) och rör i sockret. Hallonpurée. Tillsätt vitchoklad smeten, vaniljsocker och därefter mjöl
(Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Mörk chokladbotten med vitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon
Vispa ägg och socker vittoch pösigt. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. Beskrivning på de smarriga brownies vi bakade och smakade av får ni här nedan
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon chokladoch mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
När jag läste detta recpet var jag först lite tveksam till de svarta bönorna men dessa brownies blev verkligen supergoda och man kan verkligen inte tro att det är bönor i
Om du inte redan rivit morötterna grovt kan du göra det nu, och hacka valnötterna. Här är en uppdatering och förbättring på ett av mina äldre recept som en läsare hade uppmärksammat att jag glömt skriva ut en av huvudingredienserna-(valnötterna) på och som den pedantiska perfektionist jag är när det kommer till sånt så har jag bakat receptet på nytt och gjort en del ändringar
Blanda ner chokladoch hela pecannötter i smeten. ) Detta recept ska egentligen dubbleras och bakas i långpanna men jag nöjde mig med halv sats i en mindre ugnsform
Lägg på hallonenoch den rivna chokladen. Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.