Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Glasnudelsallad. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
(Och just det, vill ni ha kött till glasnudelsalladen hittar ni originalreceptet med rumpstek här. Vi har lagat en hel del indiska grytor, gjort pad thai på riktigt och senast gjorde vi en übergod glasnudelsallad
Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Glasnudelsallad. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, honung och limesaft
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Fantastiskt god och fräsch glasnudelsalladmed räkor. Recept på vårrullar med färs hittar du HÄR. Inlägget Glasnudelsalladmed räkor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Vill gärna slå ett slag för den frysta tofun som finns i de asiatiska butikerna, det är en friterad tofumed en mycket ”svampigare” karaktär än de mest vanligt förekommande tofusorterna (t
Här går tiden så galet fort så jag hinner inte riktigt med allt som jag önskar. Eftersom känslan var så härlig, var det bara å springa och det slutade med milen
Innehåller vanligtvis nötfärs men som i denna version ersätts med riven rökt tofu. Bor du i Malmö och gillar tofu så rekommenderar jag Öst Asien Livs på Möllevångstorget som på lördagar säljer en helt fantastisk friterad tofu som är något av det godaste i tofuväg jag ätit i Sverige
Kan ta lite tid med allt hackande, men det är det värt. Toppas med den hackade koriandern. Jag har aldrig varit i Vietnam, men jag har ätit på ett var vietnamesiska restauranger
Jag och tofu går inte direkt way back om man säger så för det var först förra året som jag verkligen fattade storheten med denna ljuvliga lilla sak men nu för tiden äter jag det minst en gång i veckan
Servera med koriander och sesamfrön. Häll på tofun och all soja som den har marinerats i. 1ca 200 g tofu (1 pkt). Tärna tofun och stek den gyllene i 2 msk olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.