Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Glasnudelsallad. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, agavesirap och limesaft
Jag köpte således med mig en naturell tofubit hem och började scanna - vad som tycktes vara - hela internet för att hitta inspiration till vad jag kunde göra med den
(Och just det, vill ni ha kött till glasnudelsalladen hittar ni originalreceptet med rumpstek här. Vi har lagat en hel del indiska grytor, gjort pad thai på riktigt och senast gjorde vi en übergod glasnudelsallad
Servera glasnudelsalladenmed den stekta tofun och cashewnötter på toppen. Glasnudelsallad. Blanda i en skål tillsammans med olja, sesamolja, soja, honung och limesaft
Blanda sesamfröna med rivet citronskal, riven parmesanost och salt på en tallrik. Häll upp mjölet på en annan tallrik och vispa ägget lätt i en liten skål med gaffel
En perfekt lunch fullproppad med fibrer, protein och välgörande fetter. Jag har precis upptäckt hur vansinnigt gott det är med cashewsmör och vi lyckades göra slut på nästan hela burken i förra veckan
Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Fantastiskt god och fräsch glasnudelsalladmed räkor. Recept på vårrullar med färs hittar du HÄR. Inlägget Glasnudelsalladmed räkor dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Här går tiden så galet fort så jag hinner inte riktigt med allt som jag önskar. Eftersom känslan var så härlig, var det bara å springa och det slutade med milen
Innehåller vanligtvis nötfärs men som i denna version ersätts med riven rökt tofu. ”Mapo tofu” en härligt kryddig och sichuanpepprig kinesisk tofurätt som tar 15 minuter att göra och som smakar bättre än allt hos din lokala svennekineskrog (med undantag från Lao Wai och Kokyo i Stockholm som jag rankar högt). Titta efter en 1-literspåse i kylen med friterade tofutärningar i
Kan ta lite tid med allt hackande, men det är det värt. Toppas med den hackade koriandern. Jag har aldrig varit i Vietnam, men jag har ätit på ett var vietnamesiska restauranger
Krydda laxen med salt och citronpeppar och vänd bitarna i sesamfrö. Blanda tärnad potatis med grönsakerna och smaka av med salt, peppar och några stänk vinäger
et med sin skarpa och pikanta hetta. Servera med ris 500 gram fast tofu. Något av det godaste jag ätit i tofuväg är denna hemmagjorda mustiga anrättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.