1. Täck hönan med vatten i en stor kastrull/gryta och koka upp långsamt. Ta bort eventuellt skum. 2. Tillsätt övriga ingredienser och sjud långsamt i ca 2 timmar
Lägg den i en skål och marinera ca 30 min i finhackad vitlök, fint skivad chili, fish sauce, oyster sauce, ett stänk aromat, kycklingfond och svartpeppar. 1 msk kycklingfond
Ankan. 1. Torka och salta och peppra ankbrösten. Snitta dem ytligt över skinnet och stek i torr panna på medelvärme tills skinnsidan har får en knaprig och fin stekyta
kycklingbröst eller fileer. Panera kycklingen i mjöl2. 3dl kycklingbuljongsaft. 1. Stek på svag värme i uppsmält smör och olivolja, lägg gärna i salviablad för extra smak3
Kyckling. Lägg i kycklingfiléerna och bryn dem på båda sidorna ett par minuter tills de är gyllene. Skär kycklingen i tunna skivor, salta lätt på snittytorna och lägg upp på ett fat
Vänd först kycklingen mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Dela varje kycklingfilé i 4 längder och krydda med salt, peppar och paprikakrydda. 600 g Kycklingfile