Garam Masalakryddade köttbullar med fruktig quinoa
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g kalvfärs eller nötfärs
  • ½ dl chiamjöl
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 medelstort ägg
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • knappt 1 msk Garam Masala
  • lite extra vitlökssalt från kvarn
  • Smör, olja eller gärna ghi till stekning
  • quinoa för fyra personer + 1 msk buljongpulver
  • 3/4 dl gula russin
  • 3/4 dl torkade gojibär
  • 6 strimlade dadlar
  • 3 msk kallpressad olja, ex vis rapsolja eller mandelolja
  • 1 msk fruktig balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.