Det var lite kyligt när vi vaknade men med vår gamla vedspis i köket, blev det snabbt varmt. Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud
Råsaftcentrifugen är lite bökig att diska och jag vet att en grön smoothie, grönsaker och frukt som mixats i blendern, är snäppet bättre än råsaft och juice
Och tyvärr har jag inte haft tid att kolla igenom bilderna förens nu eftersom vi åkte iväg till Thailand på smekmånad direkt efter bröllopet och inte kom hem förens i förrgår kväll
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.