Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Ta på ost. Idag har jag lagat en omelett. En perfekt frukost, mellanmål eller middags rätt. Själv tycker jag att det är lite svårt att laga den så att det varken bränner fast eller blir för smetig
Kul att starta med frukost och jag loss på mina uppskattade bananplättar. En smoothie på sojamjölk, sojayoghurt, billiga jordgubbar just nu (köper nästan varje dag och syndar mot det ekologiska för de är de ju sannerligen inte), banan, frusen mango och vaniljpulver
) Hummer, gratinerad sådan, som avnjöts här i köket på lillejulafton då vi upptog en gammal tradition att äta djur från havet och låta dom få sällskap av bubbor
Tyvärr är boken slut på förlaget men har ni tur så har dom denpå biblioteket, annars får ni snällt vänta till vi provlagat allt, kan kanske ta nåt år mendensom väntar på nåt gott
Här är tips på några ingrediensersom jag tycker är goda att ha i omeletten. Något som är gott, proteinrikt, perfekt som middag eller som ett rejält mellanmål, går snabbt att göra och som det, fram till igår, var alldeles för länge sedan jag lagade är omelett
Kanske för att det påminner mig om Barilla tomatsås som jag ätit fler gånger än jag någonsin kommer att kunna räkna (fortfarande den absolut godast tomatsåsensom finns)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.