Fylld Kalkon med risotto och rostad paprika
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kalkonbröstfilé
  • 3 st skivor prosciutto
  • 1 st buffelmozzarella
  • 4 st soltorkade tomater
  • 4 st kvistar färsk oregano
  • Salt
  • 4 dl avorioris
  • 30 g smör
  • 20 g torkad
  • 1 st finhackad
  • 2 st finhackade vitlöksklyftor
  • 2 dl vitt vin
  • ½ l hönsbuljong
  • 100 g grovt riven parmesan
  • Salt
  • 1 st ha
  • 1 st ha
  • 1 st ha
  • 3 msk olivolja
  • 4 st kvistar färsk oregano
  • 175 grader
  • 25 minuter eller

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.