Fyll hålet i bullenmed blandning och lägg på grädde. Den perfekta semlan, hur svårt kan det vara. Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
En assiett med fyra små minisemlor. Fyll med mandelmassa och grädde, toppa med florsocker och njut. Inte en torr semla så långt ögat (eller gommen) når blir resultatet
Ja, det kan ju ha något att göra med att vi har hört det från väldigt många människor… Men för mig är det ju faktiskt precis tvärtom… När jag ser Loffe Carlsson, ja, då tänker jag att han är väldigt lik min pappa
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Vi håller fortfarande på med att laga sådant vi inte brukar äta och idag åt vi denna soppa jättegod och smidig att tillaga (smidig för att Micke fixade den
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.