Utavdettablevdeten stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var dendet. Hoppas att ni har haft en skön lördag, med mycket fixande, lek stojoch njutit aven ledig dag
Jag har haft en burk kondenserad mjölk liggandes sedan i julas, då jag skulle haft den till ett par kolor jag hittade i ett nummer avDonna Hay, men så blevde aldrig gjorda
I den här smakrika grytankommerproteinerna från både baljväxter och vegfärs. Den är lagom het och så har denen förnimmelse av saffran ochen viss sötma från katrinplommonen
Vispa ihop creme fraiche, grädde, rivenostoch klippt persila och slå över. Måste dela med mig avenunderbartgod laxgratäng som jag fick receptet till avengod vän
o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. o. E. n. l. i. t. e. y. g. a. r. v. k. ö. f. ä. s. å. ,. u. d. K. m. c. h. b. F. p. 4. 0. 2. 1. j. -. 3. é. S. P. B. L. 5. T. J. M. x. A. @. 9. /. d l
Häll över allt i grytanochplocka upp smakerna ifrån pannan genom att röra ut lite vatten. Grunden är ett standardrecept ifrån enkokbok i hyllan med entonavchokladochglutenfri med redning på slutet
Detblev ruskigt gottochkycklingkorven skulle med fördel kunna bytas ut mot kycklingfilé eller en köttbit avnågot slag, själva såsen var nämligenhöjdpunkten i det hela
Låt dettakoka upp och tag genastavvärmen. Detta gör man för att stoppavärmeprocessensom kan bidra till att sparrisen blir överkokt, trist och slapp och helt enkelt mister sin spänst och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.