Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
sedan i med lite vatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. 1 liten fläskfilé. 1 burk creme fraiche (liten). ca 1 dl vatten. 1 liten fläskfilé. ca 1 dl vatten
Fredag - Fisk i gryta, gratäng och soppa. En perfekt middag på en söndag och som avslut på veckan. Och hemligheten är den grymt goda såsen, kokad på egen buljong
Afrikansk biffgryta bjöd pappa på i helgen. Väldigt mycket svenskt alltså trots namnet på grytan. En kryddig kalops med jordnötstwist skulle jag vilja kalla det
Man tar heltenkelt de grönsaker man har hemma och i det här fallet blev det rester från en rotfruktssallad, stjälkselleri, purjolök, paprika och sugersnaps
Vi kan numera svara JA på den frågan eftersom vi la en styck svans i vår lergryta igår. Himla gott blev det efter en del avsmakning och smaksättning, så det råder vi er till också om ni tänker prova detta receptet
Idag kommer det som vanligt ett recept, det blev en Kreolsk gryta stark men väldigt god. Ingredienser. Lägg sedan över korven i engryta och stek fläskfilen i korvfettet som är kvar i stekpannan
Den här kaninen blev helt fantastisk. Han använder såsen från grytan till pastan. Otroligt rik i smaken. pappardelle med kaninsås (pappardelle col sugo di coniglio) och kaningryta (coniglio in umido)
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.