Den perfekta semlan, hur svårt kan det vara. Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Jag fyllde 40 år sommaren 2011 och så här är mitt liv på andra sidan kullen. När jag inte är på jobbet myser jag med familjen, fotograferar, pysslar, sjunger och så har vi nyligen flyttat in i vår 120m2 stora tillbyggnad
Skål för våren – så botar Peta sin pollenallergiFrysa för vintern Du kan dricka saven direkt, den håller i kylen i några dagar men du kan frysa den i flaskor och plocka fram vart efter
Kanske lite knasigt att lägga upp receptet på fredagsmiddagen först på söndag kväll, men jag får "skylla" på att vi haft en ytterst aktiv och social helg med goda vänner och därmed har det inte funnits tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.